De buitenkant van ons huis opfrissen {New Roof!}

dak ontbreekt gordelroos

Op een gegeven moment hadden de vorige eigenaren asfaltshingles over de bovenkant van de originele houten gordelroos toegevoegd. Dat is de reden waarom elke keer dat de wind blies, er harde dakspanen wegvlogen. Ze waren niet correct geïnstalleerd.

asfalt gordelroos geïnstalleerd op houtshingles

Ik sprong op de website van Home Depot om alle beschikbare dakshingles te bekijken. Ik werd verliefd op het uiterlijk van de GAF Timberline gordelroos. Ik heb een tijd ingeroosterd voor iemand van de Home Depot Services om me een offerte te sturen. Omdat het dak nog steeds de originele dakspanen had en het had slechts 2 kleine ventilatieopeningen, hadden we een heel nieuw dak nodig. Alles moest eraf!

Ze werkten de hele dag gedurende 5 dagen en ik was zo onder de indruk van hoe voorzichtig ze waren. Ze zijn creatief geworden in het bedekken van de bloembedden en het terras en er is niets beschadigd. U kunt meer lezen over het proces en meer informatie krijgen over de gordelroos die ik heb gekozen Het Home Depot-blog.

Lijkt het nieuwe dak er niet zoveel beter uit?

nieuw dak met gordelroos van GAF Timberline

Nadat het nieuwe dak was geïnstalleerd, realiseerden we ons hoe sjofel de rest was. Het leek een beetje op „Als je een muis een koekje geeft“, behalve dat het was „als je een blogger een dak geeft“, omdat toen ik het prachtige nieuwe dak zag, ik me realiseerde hoeveel de trimverf afbladderde. Toen we besloten om de trim te schilderen, besloot ik dat we de kleur van de gevels moesten veranderen. En als we de kleur van de gevels zouden veranderen, kunnen we net zo goed ALLE DINGEN DOEN. We begonnen aan een missie om de buitenkant van ons huis op te frissen veel langer dan het zou moeten hebben.

Dit zijn de dingen die we hebben gedaan om het huis er verfrist te laten uitzien!

* Beschilderd de bekleding langs dakranden en de ramen

* Beschilderde de dakranden en gevels van het huis EN de garage

* Beschilderde het plafond van de veranda

* Beschilderde de stappen

* Gerepareerde verf op de ondergrond

* Gevuld in scheuren in het beton met zelfnivellerende betonnen kit

* Meer bloemen geplant

* Gebouwde vensterboxen

* Gebouwde vormen en opgevuld de brokken missen op de veranda stappen met cement

* Beschilderde de trapleuningen

* gereinigde vetvlekken van de oprit

* Een nieuw portieklicht toegevoegd

* Opnieuw gekleurde luiken

* Geschilderde keukendeur

Het was zo warm dat ik alleen ’s morgens en‘ s avonds kon werken. Ik doe geen hoogtes, dus Shane deed het omhoog, zowel als de gevels en dakranden. Hij heeft niet veel vrije tijd, dus dat was een belangrijke reden waarom deze transformatie zo lang duurde.

Oef! Uiteindelijk ziet ons huis er uiteindelijk net zo goed uit als ons nieuwe dak.

nieuw dak met dakspanen van Timberline

huisje stijl huis met nieuw dak

Je kunt de nieuwe schildpadventilatieroosters op de achterkant van ons huis zien!

Dakluiken in schildpadstijl

Ik besefte dat ik na het maken van foto’s de rand donkerbruin langs de dakrand aan de achterkant van het huis had gemist. Dus ik denk dat ik nog een ding heb om te schilderen voordat het sneeuwt 🙂

nieuw dak met schildpadventilatieopeningen

We gingen van rode gevels naar bruin. Ik hield van het rood, maar na 11 jaar was ik klaar voor een verandering en hield ik van het idee om meer neutraal te gaan.

ingang van de zijportiek

zijportiek

Ik moet zeggen dat tussen deze make-up van de trottoirzaak de toevoeging van de bestratingsafwerkmachines patioen al de conserven die ik heb gedaan met de producten uit onze tuin, ben ik bijna klaar voor de winter. Klaar voor een pauze van buiten werk 🙂

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.