Freiluftkino-Sitze

Nu het aan het opwarmen is, droom ik ervan weer buiten films te hebben. Ik deel dit afgelopen project vandaag opnieuw met je, omdat deze openlucht bioscoopstoelen een van mijn favorieten zijn! Als kinderen liepen we vroeger een verlengsnoer buiten en namen een kleine tv / videorecorder mee naar buiten om films in de achtertuin te kijken. Ik dacht nu dat ik een volwassene ben en een eigen huis heb, dat ik iets beter zou kunnen doen dan dat. Dus we hebben een projectiescherm bij de projector die we een paar jaar geleden hebben gekregen. Alles wat ik nu nodig had, was wat stoelen. Deze DIY Outdoor Movie Theater Seats zijn gemakkelijk te maken en comfortabel om op te zitten!

diy achtertuin theater zitplaatsen

Omdat ik er vier maakte (en ik hou zo veel van ze kan ik zelfs nog meer maken!) Ik wilde dat ze zo eenvoudig mogelijk zouden zijn, maar nog steeds zorgen voor comfortabele zitplaatsen.

achtertuin theater

Outdoor bioscoop zitplaatsen zelfstudie

Zoals ik al eerder zei, ik wilde dat deze zo eenvoudig mogelijk zou zijn voor het geval ik er een hoop van zou maken.

1. Ik heb multiplex gesneden dat ik bij de hand had in stukken van 24 inch bij 18 inch. De kussens waren ongeveer 17 centimeter breed, daarom heb ik ze een klein beetje groter gemaakt. Knip twee planken voor elke stoel die je wilt.

2. Daarna heb ik ze geprimed met een getinte primer die ik bij de hand had. Witte primer zou ook goed zijn. Ik heb ze geprimed omdat multiplex ZO poreus is en veel verf opzuigt. Ik wilde niet door een miljoen blikjes spuitverf gaan.

3. Ik gebruikte scharnieren om de twee planken aan elkaar te bevestigen. Ik gebruikte twee scharnieren per stoel. Dikker multiplex is het beste voor dit project omdat de schroeven helemaal door het bord gaan als het te dun is.

4. Ik had wat 1 × 2 die ik sneed om te passen aan de binnenkant van de planken. Ik snij twee stukken per stoel. Ik heb ze aan de binnenkant van de bodem geschroefd. Ik heb vervolgens een schroef van 5 inch helemaal door het stuk van 1 × 2 geschroefd. Deze worden in de grond geduwd om te zorgen dat de stoel niet beweegt wanneer u erop leunt. Er waren vier (één op elke onderste hoek) per stoel. Daarna heb ik ook het stuk van 1 × 2 geverfd.

hoe je theaterzitjes in de openlucht maakt

We gingen super casual en voegden een krat toe als onze „bijzettafel“ en metselaarpotten voor de drankjes.

Outdoor-films zijn niet alleen voor kinderen! Waarom geen meisjesavond hebben?

film nacht backyard_edited-1

Vanwege het scharnier kunt u deze buitensofa bioscoopstoelen op elke gewenste hoogte afstellen. Je kunt rechtop gaan zitten of open gaan staan, zodat je meer gaat liggen.

achtertuin film stoelen

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.