L-vormige kinderbedden met opbergruimte

L-vormig bed met opbergruimte

Snijlijst voor bedden

(4) 1x4s gesneden tot 32 “

(4) 1x4s gesneden tot 69 “

(8) 4x4s gesneden tot 36 „- poten

(4) 2x2s gesneden naar 69 “

(26) 1x3s of 1x4s gesneden tot 37,5 „- matraslatten

* Dit maakt het dus het bed is 39X76. Een matras is 38 × 75. Als u meer bewegingsruimte voor beddengoed wilt, voegt u een paar centimeters toe aan het einde en aan de zijkant 1 x 4 planken. Ik had ruimingsbeperkingen waar ik mee werkte (zoals je op de foto kunt zien is het een strakke pasvorm!) Het werkt prima met ons beddengoed maar sommigen willen meer ruimte.

Snijlijst voor relingen

(2) 1x4s gesneden tot 18 “

(2) 1x4s gesneden tot 36 “

(2) 1x4s gesneden tot 56 “

(6) 1x4s gesneden tot 9,5 “

(1) 1 × 10 gesneden tot 11 “

(1) 1 × 10 gesneden tot 29 “

(1) 1 × 10 gesneden tot 49 “

Kniplijst voor ladders

(4) 1x4s gesneden tot 36 “

(4) 1x4s gesneden tot 13,5 “

Het is echt een heel eenvoudige constructie. Ik heb eerst de 32 „-borden en de 69“ -borden op de poten bevestigd met behulp van zakgaten en schroeven.

Daarna bevestigde ik de 2x2s aan elk van de lange zijden. Dit is waar de latten van het matras op zitten.

Voeg de latten toe met behulp van 2 „houtschroeven. Toen ik de 2x2s aan de zijkanten van het bed toevoeg, plaatste ik het zo dat wanneer de latten werden toegevoegd, ze dezelfde hoogte zouden hebben met de zijkanten en de poten. Op deze manier zit de matrascam op alles.

Ik heb ervoor gekozen om de bedden niet met schroeven aan te sluiten omdat het zo strak past in deze kamer. Als uw kamer breder is, wilt u misschien op de een of andere manier de twee bedden aansluiten.

Bedplannen voor kinderbed met opslag

Voor de leuningen heb ik 1 × 10 planken gebruikt. Ik gebruikte een liniaal als een rechte rand en tekende lijnen om bergen te representeren. Ik knip ze uit met een puzzel.

Toen ze waren uitgesneden en geschuurd, heb ik ze afgeplakt en gekleurd met een vlek op waterbasis. Ik had een witte vlek en een zwarte vlek, dus ik heb ze samengevoegd om grijstinten te maken.

Je kunt ook al een gemengde grijze kleur kopen. Ik hou van leisteen en houtskool van Minwax.

Toen het droog was, plakte ik het weer af voor de andere delen van de bergen.

vlek op waterbasis voor bedbanken

Ik gebruikte zakgaten en schroeven om de 1 x 4 planken rond de berguitsparingen te bevestigen. Het onderste deel van het regenen had ook zakgaten zodat ik het aan het bed kon bevestigen.

bedhek voor DIY-bed

Ik bouwde twee zeer eenvoudige ladders door de kleinere planken op de langere planken te schroeven met houtschroeven die ik liet zinken en vervolgens overblijft. Ik klopte een beetje naar boven zodat het niet te ver uit het bed zou steken. Het maakte het ook gemakkelijker om op het bed te schroeven. Het is aan de bovenkant en zijkant (in de poot) vastgeschroefd.

bed met opslag

Het plan was om het te bevlekken om bij de verdiepingen te passen. Ik gebruikte verweerde eik. Omdat de 4 × 4 poten een beetje meer oranje zijn dan de 1 × 4 platen, heb ik na de eerste laag Weathered Oak een laag Provinciaal aangebracht. Ik veegde het bijna meteen af. Dit gaf de 1x4s genoeg van een warmere tint die ze overeenkwamen met de benen. De benen werden alleen gekleurd met Weather Oak.

Kinderbedden met opslag - zelfstudie

Het hele bed kreeg twee lagen polyurethaan, zelfs de bergen.

De leuningen werden bevestigd zodra de poly droog was. Ik gebruikte zakschroeven. Ze overlappen als volgt:

Het eindigt met het verlaten van ongeveer een 20 „opening voor de jongens om op en van de bedden te stappen. De totale afmetingen van de bedden zijn 39 × 76 en zijn 36 „lang. Een standaard twin-matras is 38 × 75. U kunt de hoogte aanpassen als u dat wilt. Je zou ook de reling met een ander ontwerp kunnen maken. Een X-ontwerp is leuk of knipt iets leuks uit dat past bij het thema van je ruimte.

Ik heb gordijnen toegevoegd met behulp van gewone gordijnroeden en hardware. Ik sneed een set gordijnen van IKEA doormidden en daarna hoefde ik maar een beetje te naaien. Ik vind het heerlijk om de bedden van de grond te hebben! Kinderbedden met opbergruimte zijn perfect voor kleine ruimtes, maar zijn geweldig voor elke kamer. We hebben boekenplanken en cubbies daaronder, evenals een kleine tafel en stoelen. Wat een leuk klein fort!

Kid bedden met opslag!

De jongens vonden het heerlijk om te slapen en te spelen op (en onder) hun bedden 🙂 Als je de volledige onthulling van de slaapkamer hebt gemist, kun je het zien HIER.

L-vormige kinderbedden met opbergruimte

Ik zal de post later deze week ontvangen met de bronnen en tutorials voor alle andere items in de kamer. Het was zo’n leuke ruimte om te creëren en samen te stellen!

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.