Mountain Themed Boy Bedroom

nieuwe vloer voor kelder

Voordat we in de onthulling springen, laten we een stukje geheugenstap lopen. Hier is hoe het er in het verleden uitzag.

VOOR:

Alle vier jongens deelden de afgelopen 11 jaar deze grote ruimte. We hadden stapelbedden met een uitrolbed op wieltjes en vervolgens een eenpersoonsbed aan de andere kant van de kamer.

Ik hield zo veel van de door Bug’s Life geïnspireerde kamer dat ik het zo graag wilde hebben. Maar we begrepen wel dat onze oudere jongens het ontgroeid waren en de verf begon van de bedden af ​​te spatten. Het was tijd voor een opknapbeurt!

Toen ik onthulde de make-up voor de eerste jongensslaapkamer vorige maand legde ik uit waarom mijn oudste en derde oudste een kamer delen en waarom mijn tweede oudste en de jongste samen zouden zijn. Een van de redenen was hun gedeelde interesses. Terwijl mijn andere twee jongens van muziek houden en meer van een modern gevoel willen, gaan mijn andere twee jongens helemaal over de natuur. Ik plaag hen dat ik een paar stadsmuizen en een paar landmuizen heb.

Deze twee kunnen de hele dag lang praten over overleven, scouten, kamperen en dieren in het wild. Mijn tweede oudste wil zelfs een boswachter zijn en full time in de bergen leven als hij volwassen is. Hij is momenteel de berg aan het werken als een counselor in een verkenningskamp. Ik wist dat ik een kamer moest ontwerpen die hun wederzijdse liefde voor de bergen weerspiegelde.

Mountain Themed Boy Room

gedeelde jongenskamer met bergthema

Telkens wanneer we de kloof op gaan of naar plaatsen als Yellowstone reizen, maak ik veel foto’s. Ik liet mijn jongens me een paar favorieten uitkiezen en liet ze afdrukken. Ik vind het geweldig dat deze foto’s het eerste zijn dat je ziet als je door de kamer loopt.

De andere kamer heeft een loveseat en deze kinderen wilden ervoor zorgen dat ze ook een gezellige plek kregen om te zitten. Ik ben dol op deze stoelen!

Je zou de vioolboom kunnen herkennen de hal make-over. Ik had een hoge plant nodig voor deze kamer en omdat ik er nog geen heb gevonden die nog werkt, heb ik deze uit de hal gestolen. Ik zou echt van een lange Norfolk Pine houden. De enige die ik heb is slechts 18 centimeter. Ik denk dat dat betekent dat ik meer planten kan kopen!

berg thema galerij muur

Tegenover de stoelen staat hun dressoir. Het is van IKEA en ik heb het een aangepaste marinekleur geschilderd. Ik heb wat zwart gemengd in de Glidden True Navy-verf die ik gebruikte voor de deuren boven. Ik heb wat houten plakknoppen toegevoegd die ik heb gemaakt toen ik schreef mijn boek.

houten plakknoppen voor dressoir

Laten we nu praten over de tv. Ik was tot nu toe erg anti-tv in de slaapkamer. Vooral een kinderkamer. We zijn voor altijd een tv-huishouden geweest. We kijken niet veel tv, dus het heeft goed gewerkt. Dus hoe kwam een ​​tv terecht in het ontwerp voor deze kamer die je vraagt?

Welnu, we hebben maar één familiekamer en we hebben geen aangewezen speelkamer. Toen ze allemaal een kamer deelden, werden de speeltjes bewaard in de onafgemaakte kelder en speelden ze overal met ze. Nu het onvoltooide deel van de kelder onze slaapkamer wordt, kunnen we daar geen speelgoed opslaan. Het speelgoed bevindt zich nu in hun grote kast (waarvan ik me net realiseerde dat ik er geen foto van had) en we besloten omdat er slechts twee jongens in deze kamer zijn in plaats van vier, dat deze grote slaapkamer zou verdubbelen als de speelkamer.

Hoe ouder mijn kinderen zijn, des te meer hun verschillen in leeftijd hebben invloed op hoe ze hun tijd doorbrengen. Mijn oudste twee spelen niet zo vaak met speelgoed, hun interesses en wat ze op tv kijken, verschillen nu van hun jongere broers. Er zijn een paar dingen die ze allemaal graag samen bekijken, maar het wordt steeds moeilijker om dingen te vinden die ze allemaal leuk vinden. Deze tv is alleen aangesloten op een dvd-speler. We gebruiken het alleen wanneer ze andere dingen willen bekijken of wanneer ik ze niet boven kan hebben (fotoshoots, video-opnamen of bedrijf is hier).

Tot nu toe, zo goed. We hebben het de afgelopen maand maar twee keer gebruikt. Het is leuk dat het er is, maar meestal is het vergeten. Daarom wilde ik er een galeriewand omheen zetten, zodat de tv niet de focus was.

Tv-galerij Muur voor jongenskamer

Van een door bergen geïnspireerd plankje tot pijlen, deze muur heeft een heel berggevoel dat perfect is voor mijn jongens. Mijn tweede oudste houdt ervan pijlpunten te maken en te verzamelen. Ik heb een schaduwkader gebruikt om enkele van zijn favorieten te laten zien. De pijl is er een die hij heeft gemaakt. Het geperste blad is er één dat mijn jongste vorig jaar van een gezinswandeling mee naar huis nam. De plant stond vroeger aan de muur voor de familiekamer galerij muur maar ik dacht dat het hier beter zou zijn.

Galerijmuur voor berg themaruimte

Beide jongens houden van het zoeken naar dierensporen als we kamperen en wandelen. Ze proberen graag uit te zoeken wat het dier heeft gemaakt. Ze worden best goed! Ik heb afdrukken gemaakt van de dieren die hier te vinden zijn om aan de muur te hangen.

Galerijmuur voor jongenskamer met bergenthema

Als er een zitgedeelte is waar de stapelbedden staan, waar slapen ze dan? Wel, ik heb een L-vormige set bedden aan de andere kant van de kamer gebouwd!

L-vormige bedden voor gedeelde kamer

Bij het plannen van de kamer overwoog ik om een ​​muurmuur van bergen te schilderen. Maar toen besefte ik dat niet alleen dat eerder was gedaan, maar het was ALLEN via Pinterest. Ik ben geneigd om te schrikken om te doen wat iedereen doet, dus ik wilde een andere manier verzinnen om wat bergen binnen te halen.

Ik heb uitsparingen gemaakt voor de leuningen!

* De tutorial voor de bedden komt eraan!

L-vormige bedden voor gedeelde bergruimte

Elk van hen heeft zijn eigen leeslampje. Ze slingeren tegen de muur wanneer ze niet worden gebruikt. Er zijn veel kussens, dus het is leuk en gezellig als een ligbed. Het was mijn bedoeling om veel kussens te hebben zodat ze op ze konden gaan liggen en op ze konden liggen als er meer dan twee van hen naar een tv-optreden keken, omdat er maar twee stoelen zijn. Ze kunnen ze ook gebruiken in hun fort onder de bedden.

L-vormig bed voor een gedeelde jongenskamer met een bergthema

Een van mijn favoriete dingen in de kamer is deze print. De Hymne Hoe geweldig jij bent was een van de favorieten van mijn vader en werd gezongen tijdens zijn begrafenis. Het is ook een van mijn favorieten. Het tweede couplet in het bijzonder. Mijn vader was het gelukkigst toen hij in de bergen was. Mijn tweede oudste is als een miniversie van hem en daarom vond ik het passend om dit vers voor hun kamer te laten drukken.

Wanneer ik door het bos en de bosopeningen loop, dwaal ik af

en hoor de vogels zachtjes in de bomen zingen

Wanneer ik neerkijk, van verheven berg grandeur

en luister naar de beek en voel de zachte bries

Dan zingt mijn ziel, mijn redder, God tot U.

Hoe groot Gij bent, hoe goed Gij zijt

Hoe groots jij kunst drukt

Het favoriete deel van mijn jongens is waarschijnlijk het fort dat ze onder het bed hebben. Er is een boekenplank, enkele kaartenbakken, een kleine tafel en stoelen en voldoende ruimte om uit te strekken en rondhangen. Zelfs mijn tieners kunnen daar comfortabel zitten.

L-vormige bedden met opbergruimte eronder

Ik moet wel hun deur ophangen. Dat is het laatste kleine ding dat nog te doen is. Anders dan dat, denk ik dat we veilig kunnen zeggen dat deze make-over is gedaan! Ik zal de bedhandleiding binnenkort plaatsen evenals een bericht met kleinere projecten en alle details van waar alles vandaan komt.

Kamer met een bergthema voor jongens

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.