Topprojecten van 2019

Het is altijd leuk om terug te gaan en aan het eind van het jaar om alle voltooide projecten te zien. Het is net als kijken naar een takenlijst die allemaal is doorgestreept.

Ik heb mijn berichten doorlopen vanaf 2018 en vond de berichten met het meeste verkeer en betrokkenheid. Ik ben altijd blij wanneer mijn persoonlijke favorieten de lijst maken.

Zodra de sneeuw gesmolten was, dronken we in de modder om ons voor te bereiden een nieuwe patio toevoegen. Eigenlijk heeft het tijdens het proces een paar keer op ons gesneeuwd. Je moet van het Utah-weer houden! Ik hou van de grijze straatstenen en dat we een plek hebben om buiten te ontspannen.

Onder de vaatwasser

„Hoe komt het dat je een vaatwasser onder je aanrecht hebt?“ Is een van de meest gestelde vragen die ik krijg, dus heb ik een hele post geschreven over de details van mijn onder de spoelbak vaatwasser!

Elektrische kasten verbergen

Toen we een terras aan de achterkant van het huis toevoegden, wist ik dat ik de lelijke elektriciteitskasten aan de achterkant van het huis moest verbergen. Ik wilde niet dat ze afleiden van de mooie patio. Deze glijdende plantermuur glijdt gemakkelijk uit de weg, zodat u toegang hebt tot de elektrische panelen.

Opslagkist

Ik ging dit gebruiken speelgoedkist als extra opslagruimte voor een van de jongenskamers, maar toen mijn nichtje zei dat ze wat speelgoedopslag nodig had voor haar 2-jarige, voegde ik er langzame sluitscharnieren aan toe en gaf het haar. Het is een eenvoudig project voor houtbewerking dat kan worden gebruikt om zo ongeveer alles op te slaan. Misschien is dat waarom het een van mijn toppen is uit 2018.

Bergslaapkamer

We verhuisden 4 jongens naar twee kamer in plaats van dat ze allemaal in deze 21 voet lange kamer waren. Twee van hen verhuisden naar onze oude slaapkamer en twee van hen bleven hier. We zetten hun bedden aan het ene uiteinde en het andere uiteinde van deze lange ruimte is een speelkamer. Dat moet je echt doen zie de hele ruimte! Het is een van mijn favorieten aller tijden.

Moderne muziekslaapkamer

De andere twee jongens houden van muziek en wilden een moderner gevoel, daarom voegde ik een bakstenen muur toe om hun gitaren op te hangen, aangepaste bedden gemaakt, hun dressoir geverfd en een tafel voor hun toetsenbord toegevoegd. Het is zo’n leuke ruimte! Ga naar de volledige kamer vol met doe-het-zelf-projecten.

bloembakken!

Als je veel bloggers bent, weet je dat ik van planten houd. Ik hou ook van het bedenken van verschillende ideeën voor planters. Hier zijn 15 van mijn favoriet Zelfgemaakte plantenbakken!

Gedateerde Oak Dresser Makeover

Ik denk dat ik meer meubelmakerijen moet doen, want jullie hielden echt van deze! Het helpt dat de vorige mooi, nou ja, lelijk was. Veel voorbereiding en een beetje verf was alles deze commode nodig om een ​​nieuw leven te krijgen!

Nieuwe update dak en curb-appeal

Het was een grote kostenpost, maar het moest dringend worden gedaan. En zodra we het nieuwe prachtige dak hadden, merkte ik hoe sjofel al het andere eruitzag. Het heeft de hele zomer geduurd en er zijn nog een paar dingen die we moeten doen, maar we hebben ons verhoogd onze beteugeling spel!

Nieuw bad en douche

Het duurde jaren (letterlijk) maar we hebben iemand gevonden die bereid was ons te betegelen gebogen douche hoekje. Het kostte hem twee weken en het werd geweldig! Het voltooide onze badkamer makeover waar ik vorig jaar aan werkte.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.