We hebben eindelijk een buitenzitje! {DIY Paver Patio}

Voordat we de patio dit, dames en heren toegevoegd, was het uitzicht in afwachting van onze gasten.

achterkant van huis voor patio

Shane en ik zijn altijd van plan geweest om een ​​patio te maken. We hebben in de loop der jaren gedebatteerd over het doen van straatstenen, beton, erwtengrind of een houten terras. We gingen uiteindelijk met kleiklinkers omdat ik denk dat ze de mooiste optie zijn en we ons geen zorgen hoeven te maken dat onkruid er doorheen groeit als een dek of erwtengrind.

Hallo schoonheid!

DIY bestratingsafwerkmachines patio

Het hele gezin werkte aan dit project en ik ben dol op het zien hoe trots de jongens zijn op hun werk. Ze groeven gravel en zand en juichten me toe terwijl ik de honderden straatstenen in de nacht legde.

Doe-het-zelfmachine patio

Ik denk dat mijn favoriete uitzicht het ’s nachts is. De lichtslingers geven zo’n warme gloed.

patio decor ideeën

Patio inrichting

Ik heb de volledige handleiding en details over de producten die ik in mijn doe-het-zelfmachine heb gebruikt het Home Depot-blog. Als je nog vragen hebt over dit project, kun je hieronder reageren en ik kom zo snel mogelijk terug!

Dit is een project dat ik helemaal opnieuw zou doen. Sommige projecten waar ik klaar mee ben en denken: „Ik ben zo blij dat ik klaar ben en ik hoef dat niet nog een keer te doen!“ Maar dit was makkelijker dan ik had verwacht en heel leuk. Heb je ooit straatstenen gelegd?

Ik zal deze week een bericht plaatsen met alle details van de plantenmuur die de elektriciteitskasten verbergt. Blijf kijken!

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.